Gólyatábor.hu

MK-ETSZK-MGK gólyatábor

Kedves Kisgólyánk!

Engedd meg, hogy elsők között gratuláljunk a sikeres felvételidhez a Szegedi Tudományegyetem ETSZK, MK és MGK Hallgatói Önkormányzatai nevében. Felvételt nyertél az egyik legjobb egyetemre ahol családias közösség és pezsgő egyetemi élet vár Rád.

Mielőtt megkezdenéd egyetemi tanulmányaidat, belevetnéd magad a ZH-k és beadandók tengerébe, gyere és bulizz velünk egy nagyot az ETSZK-MK-MGK Gólyatáborában, melyet idén augusztus 16. és 19. között rendezünk Szegeden.
Idén immáron második alkalommal kerül sor a három kar közös gólyatáborára, melynek hála karokon átívelő sztorik és barátságok születtek. 

2018-as ETSZK-MK-MGK Gólyatábor Aftermovie: https://www.facebook.com/SzteEtszkHok/videos/236037120601930/

>Miért is gyere el a GT-be?
Megismerheted leendő csoport-és évfolyamtársaid, a felsőbb évesektől hasznos információkat szerezhetsz a kezdéshez, emellett olyan barátságokra tehetsz szert, melyek elkísérhetnek a diplomáig, vagy még azon túl is. Az ismertségek terén még nagyobb előnnyel indulsz, nem csak a suliban, hanem az egyetemi bulikban is mindig szembe fog jönni egy ismerős arc, hála a közös gólyatábornak. Nem utolsó sorban pedig hatalmas fesztivál hangulatú bulival készülünk nektek, tele vetélkedőkkel, vicces feladatokkal!

>Jelentkezés menete:

1. lépés: Regisztráció! 
2. lépés: A fentebb is található űrlap kitöltése: https://forms.gle/BhVa1QcSkYC9C5sb6
3.lépés: Befizetés -> A gólyatábor összege 16000 Ft

Kizárólag banki átutalással várjuk a Gólyatábori díj befizetését az alábbi névre: „PULZUS HALLGATÓIÉRT” Nonprofit Kft. 11705998-21317655-00000000 (OTP BANK Zrt.). Az átutalás közlemény rovatába írjátok be a teljes neveteket (ne a szüleitekét), a Gólyatábor nevét és az évszámot (ETSZK-MK-MGK 2019), valamint a lakcímeteket, ha még belefér. A befizetést csak ezen információk birtokában tudjuk beazonosítani.
Külföldről történő utalás esetén további adatok: IBAN: HU81117059982131765500000000, SWIFT CODE: OTPVHUHB

Példa: Minta Boglárka, ETSZK-MK-MGK 2019, Szeged, Minta utca 1.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2019. 08. 09. (péntek)

>Egyéb tudnivalók:

A gólyatábor összege 16 000 Ft, mely tartalmazza a szállás díját, a napi háromszori étkezést, a programokat és a belépést az Összegyetemi Gólyatáborba.
Az elszállásolás 3 ágyas kollégiumi szobákban történik.

Ha ételallergiád van (laktóz, glutén érzékeny vagy, stb.) vagy az étkezési szokásod eltér a hagyományostól (vegetáriánus vagy vegan vagy) kérlek időben jelezd az hoketszk@gmail.com e-mail címen.

>Mit hozz magaddal?
-ÁTUTALÁSI BIZONYLAT(a táborba ennek ellenőrzése után léphetsz be)
-fényképes igazolvány
-ágyneműhuzat/hálózsák
-költőpénz
-állandóan szedett gyógyszereidet (ha van)
-kényelmes ruha
-szúnyogriasztó

>A tábor területére TILOS behozni:
-szúró- és vágóeszközök
-alkohol, tudatmódosító szerek (drog)

ÉRKEZÉS A TÁBORBA: 2018.08.16-ÁN 13:00-16:00-IG
>>BUSSZAL: a Mars tér (szegedi buszállomás) melletti JYSK áruház előtt várunk majd. (Miután leszálltatok a buszról, gyertek ki az állomásról, ezután jobbra kell fordulni. kb 50 m a JYSK-ig) Keressétek a főgólyákat: Zászlókat lobogtatnak majd és nagy mosollyal várnak titeket

>>VONATTAL: a szegedi nagyállomáson FÖNT A PERONON várunk majd. Keressétek a főgólyákat: zászlókat lobogtatnak majd és nagy mosollyal várnak titeket

>>SAJÁT AUTÓVAL: Ha így érkeznél, lesz lehetőség a kollégium udvarában parkolnod, viszont a kocsikulcsot a tábor végéig/távozásodig széfben elzárjuk (a kulcsátvételről természetesen átvételi-átadási nyilatkozatot írunk!!!)

>>FIGYELEM: ha a megadott időn kívül tudsz csak érkezni, mindenképpen jelezd, hogy MIKORRA ÉS HOVA érkezel Szegedre ezen az e-mail címen: hoketszk@gmail.com (mert az állomásokon váró szervezők 16:00-kor elindulnak a táborba)

>PROGRAM:
Részletes program HAMAROSAN! 

Bármilyen kérdésed van a táborral kapcsolatban, keress minket bátran!

Elérhetőségek:

ETSZK:
E-mail: hoketszk@gmail.com
Facebook: Szte Etszk Hök
Telefonszám: +36 30 652 8922

MK:
E-mail: info@mkhok.sztehap.hu
Facebook: SZTE Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat
Telefonszám: +3630 447 3233

MGK:
E-mail: mgkhok@gmail.com
Facebook: SZTE MGK HÖK
Telefonszám: +36 30 431 4210

Scroll to top